SÄLJANSVARIG

Vi söker nu dig som vill representera våra starka, välrenommerade varumärken som är marknadsledande i vårt segment. Som säljansvarig för Sverige blir du vår ambassadör och skapar dagligen mervärden och affärsnytta hos våra kunder. Det är dags att ta klivet in i Sverige på riktigt och därför behöver vi nu dig som vill vara med och bygga upp Matrix Sales AB. 

Matrix Sales är en av de absolut största distributörerna av professionella produkter till musikbranschen och till verksamma ljud-, belysnings-, AV- och scenföretag i Danmark som bl.a. levererar utrustning till teatrar och konferensanläggningar. Matrix Sales har idag ett stort nätverk av AV-installatörer och uthyrningsföretag i Nordeuropa. Nu står Sverige på tur!

VI ERBJUDER DIG

 • En viktig del av expansivt bolag i ett flexibelt företag med muskler från vår koncernmoder
 • Stor frihet under ansvar där du själv ansvarar för att disponera din tid på ett framgångsrikt sätt
 • Chansen att representera premiumprodukter- och tjänster inom vår nisch
 • Möjligheten att bygga upp en framgångsrik verksamhet i Sverige inom vårt premiumsegment av ljud och ljus till underhållningsbranschen
 • Ett fartfyllt och spännande jobb som är perfekt för dig som älskar att vara ute på fältet och skapa långsiktiga kundrelationer
   

OM ROLLEN

Du ansvarar för att på ett proaktivt sätt identifiera nya affärsmöjligheter hos professionella slutkunder, samtidigt som du vidareutvecklar de goda relationerna med våra återförsäljare. Din roll innebär konsultativ införsäljning av våra premiumprodukter, kampanjarbete samt produktutbildningar som gör Matrix Sales till det självklara valet där kvaliteten står i fokus.

Ditt försäljningsdistrikt omfattar hela Sverige. Vi kommer i samband med denna rekryteringen att öppna ett kontor i Stockholm och det är därför en lämplig bostadsort. Många av våra kunder befinner sig runt Stockholm och Göteborg och neråt landet. Resor kan förekomma.

ARBETSUPPGIFTER

 • Försäljning av ljudprodukter från Matrix-koncernens portfölj
 • I första hand ha ansvar för distribution av L-Acoustics produkter
 • Utformning av och rådgivning inom högtalarsystem
 • Utveckla kundrelationer
 • Genomföra produktutbildningar och demonstrationer
   

OM DIG

Vi är övertygade om att du, precis som vi, älskar att skapa långsiktiga och professionella relationer. Du har en förmåga och kompetensen att nörda ner dig i ljudprodukter och kan förklara mervärden hos dina kunder som gör dem framgångsrika tillsammans med oss! Du har ett tydligt affärsdriv med ditt engagemang bidrar du till en positiv stämning, externt såväl som internt. Vidare har du en säljande och karismatisk personlighet och är en social kameleont som kan kommunicera på olika nivåer på ett förtroendeingivande sätt.

DIN PROFIL

 • Du bör ha en bakgrund inom försäljning/rådgivning av ljudprodukter
 • Förståelse för ljudprodukter, inklusive högtalarsystem
 • Erfarenhet med ERP-system och allmän IT-kompetens är ett plus
 • En del resor kan förväntas i samband med försäljning, kurser och mässor
   

Vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu om du känner igen dig i beskrivningen! Vi vill tillsätta tjänsten så fort som möjligt och kommer därför fortlöpande att hålla intervjuer.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Vill du ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johnny på Tel: 076-000 18 07 eller via mail: johnny.bjorklund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Matrix Sales AB

Matrix Sales distribuerar professionell ljud-, scen-, AV- och belysningsutrustning. Medarbetarna på Matrix Sales har lång erfarenhet av underhållningsbranschen och har många års erfarenhet av distribution av professionella produkter. Vi är ett stabilt företag med 14 anställda fördelade på kontor i Århus och Köpenhamn i Danmark.