Om oss

Matrix Sales distribuerar professionell ljud-, scen-, AV- och  belysningsutrustning. Medarbetarna på Matrix Sales har lång erfarenhet av underhållningsbranschen och har många års erfarenhet av distribution av professionella produkter.

Vi strävar ständigt efter att vara ledande och tar stor hänsyn till vad marknaden efterfrågar. Genom att leverera de mest relevanta och eftertraktade produkterna utvecklar vi vår verksamhet i nära samspel med våra kunder.

FÖRSÄLJNING OCH DISTRIBUTION

Vi känner till spelreglerna när det gäller distribution. Som en av de största, om inte den största distributören i Danmark, gör vi allt för att ta nästa steg inom kundtjänst, kunskap och logistik.

Med vår webbutikslösning, våra frekventa besök hos kunderna och vår utmärkta kundvård, vill vi sätta standarden för optimal distribution.

RÅDGIVNING OCH UTBILDNING

Det räcker dock inte att ha rätt produkter och stort engagemang.

Vi levererar mer, mycket mer.

Vi har kommit dit vi är idag tack vare vårt stora kunnande, och medarbetarna på Matrix Sales är alla erfarna och välkända specialister med olika kunskaper om musik, Pro Audio, belysning, uthyrning, teater, AV och detaljhandel.

Det är därför vi ägnar så mycket tid åt att hjälpa och ge råd till våra kunder, hålla seminarier, delta i mässor, försäljningsresor och kurser.

MARKNADSFÖRING

Marknadsföring är också ett viktigt inslag i vår verksamhet och vi tror att vi uppnår de bästa resultaten genom att sköta den på egen hand.

Matrix Sales har därför hand om all annonsering och alla nyhetsbrev, sociala medier, kampanjer och tävlingar.

Vi tycker att vi känner till vår målgrupp bäst och vikten av att prata samma språk.

Så när vi går ut offentligt med ett uttalande om att våra produkter är det bästa valet, beror det på att vi känner till och använder dessa produkter själva.

Kanske kommer det sig av att de flesta av våra anställda är en blandning av professionella musiker, nördar, ljud- och belysningstekniker.

Det kallas passion.

Matrix Sales Logo

Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.